Sonus bv
raadgevende
ingenieurs

Bezoekadres:
Eemsteynplein 6
3312 JA Dordrecht

078 - 6312102


E-mail:
sonus@sonus.nlSoftware

Sonus bv raadgevende ingenieurs heeft in de loop der jaren toepassingssoftware op het gebied van akoestiek ontwikkeld voor overdrachtsberekeningen en de verwerking van meetresultaten. Een deel van deze software is geschikt voor gebruik door derden.

Alle programma's zijn uitgebreid in de praktijk getest, niet alleen door onszelf maar ook door relaties zoals overheid (gemeenten) en bedrijven. De programma's zijn geschikt voor gebruik op de PC of/en in een netwerk.

D
e volgende programma's zijn leverbaar:

Nieuw
- Environoise® het pakket voor overdrachtsberekeningen ten behoeve van industrielawaai, wegverkeerslawaai en railverkeerslawaai.
- Communicator voor de verwerking van meetgegevens van geluiddrukmetingen
(Rion NL-22/NL-32)

Overig
- Diagraph voor de verwerking van de meetgegevens van geluiddruk- en trillingsmetingen
- Diagint voor de verwerking van de meetgegevens van intensiteitsmetingen

Behalve de bovenstaande programma's kan Sonus bv raadgevende ingenieurs ook software leveren die is afgestemd op de wensen van de gebruiker. Deze software wordt voor een specifieke toepassing in overleg met de opdrachtgever geschreven.

Alle door Sonus ontwikkelde software wordt geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding en kan (eventueel door ons) worden geïnstalleerd op het computersysteem of netwerk van de gebruiker.


Site navigatie:

Sonus bv raadgevende ingenieurs, dé partner op het gebied van geluid en trillingen