sonus logo


Sonus bv
raadgevende
ingenieurs

Postadres:
Postbus 468
3300 AL Dordrecht

Bezoekadres:
Eemsteynplein 6
3312 JA Dordrecht

078 - 6312102
Fax 078 - 6149623

E-mail:
sonus@sonus.nl


'Onze leidingen trillen steeds kapot, kunnen jullie daar iets aan doen?'

'Deze machine maakt veel geluid, kan dat niet wat minder?'

'We hebben een akoestisch onderzoek nodig voor onze milieuvergunning, doen jullie dat ook?'

Zo maar een paar vragen die regelmatig aan een adviseur van ingenieursbureau Sonus worden gesteld. Altijd is ons antwoord ja. Dat zeggen we niet om weer een opdracht binnen te halen, maar omdat ons devies is:

Als het kan - dan kan Sonus het.

Al meer dan vijfentwintig jaar verstrekken de ingenieurs van Sonus praktisch toepasbare adviezen, doen fundamenteel onderzoek, ontwikkelen bruikbare software, verrichten metingen en schrijven duidelijke rapporten over akoestiek, trillingstechniek en de bestrijding van industrielawaai. Een deel van de expertise die door de akoestici van het ingenieursbureau is opgebouwd, wordt uitgedragen in cursussen over geluid en trillingen en op seminars.

Kortom: Sonus bv raadgevende ingenieurs is dé partner om uw problemen op het gebied van geluid en trillingen op te lossen.

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 12 juli 2013.


Op deze site wordtt een groot aantal akoestische en trillingstechnische begrippen verklaard en nader uitgelegd. U vindt de begrippenlijst door op één van de onderstaande buttons te klikken.


Kunt u op deze site niet vinden wat u zoekt neem dan contact op met één van onze adviseurs of schrijf ons hier een berichtje. Dan nemen wij vrijblijvend contact met u op.

Aan de informatie op deze site is de uiterste zorg besteed. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Sonus bv raadgevende ingenieurs aanvaardt als adviesbureau geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of het onjuist toepassen van de informatie op de site.


Alle rechten voorbehouden.