Sonus bv
raadgevende
ingenieurs

Bezoekadres:
Eemsteynplein 6
3312 JA Dordrecht

078 - 6312102


E-mail:
sonus@sonus.nl


Meetsystemen voor trillingsanalyse

Dat de mogelijkheden, de kennis en vaardigheden van de ingenieurs van Sonus bv verder gaan dan die van concurrenten komt mede door de beschikbaarheid van een heel scala aan hoogwaardige en adequate meetapparatuur en analysesoftware waarmee we trillingen meten en trillingsanalyses uitvoeren.

Of het nu gaat om het meten van trillingen het oplossen van trillingsproblemen, het vaststellen van de conditie van een machine, het middels modale analyse controleren van eindige elementenberekeningen, order tracking, monitoring van trillingen, SBR metingen (gebouwtrillingen), run up run down analyses, omhullende detectie (lagerschades) of welke andere trillingsgerelateerde vraag dan ook; wij beschikken over zeer geavanceerde apparatuur waarmee wij op basis van onze kennis oplossingen formuleren.

Al onze meetapparatuur is meerkanaals, draagbaar en zonder problemen ook langdurig in te zetten.

Mocht u belangstelling hebben voor onze oplossingen van uw trillingsproblemen neem dan contact op met één van onze adviseurs of schrijf ons hier een berichtje. Dan stellen wij onze expertise ter beschikking.


Referenties:
Site navigatie:

Sonus bv raadgevende ingenieurs, dé partner op het gebied van geluid en trillingen